Оголошення / Інші товари та послуги
![]() |
Отримайте гроші під заставу квартири або будинку у Києві. Кредит під заставу нерухомості, кредит під заставу квартири Київ, гроші під заставу майна, позика під заставу житла, кредит без довідки про Ціна: 30 000 000 грн. |
|
![]() |
Озвучування роликів, реклами / Дикторське начитування текстів
Вітаю! Мене звати Сергій. Я – диктор, актор озвучування і дубляжу. Ціна: 500 грн. |
|
![]() |
Профилактика курения: по фотографии человека определяю курит или нет Профилактика курения: по фотографии человека, определяю курящий или нет. Вероятность 100% для регулярных курильщиков по свежей фотографии. Ціна: 100 грн. |
|
![]() |
Холодильні шафи (б/в)
Холодильні шафи в ассортименті. Ціна: 7 000 грн. |
|
![]() |
Торговые стеллажи, витрины, кассовые места Торговая мебель: стеллажи, витрины, кассовые места. Новые, под заказ. Время изготовления и монтажа - до 14 рабочих дней. Подробности - на сайте Ціна: 1 800 грн. |
|
![]() |
Микроамперметры М4228, М4228.1
Продам микроамперметры М4228 (1986-1987 г), М4228.1 (1987-1988 г), (0-200 мА), клас точности - 4, заводск. упаковка 100 шт х 40 грн/шт; Ціна: 40 грн. |
|
![]() |
Диктор, актор озвучування і дубляжу
Вітаю! Я – диктор, актор озвучування і дубляжу. Ціна: 500 грн. |
|
![]() |
Курси годинникар, ораторської майстерності, туроператор, кухар Курси годинникар, ораторської майстерності, туроператор, кухар Ціна: не вказана |
|
![]() |
Курси озеленювач, бляхар, шліфувальник, плодовочевод, офіціант Курси озеленювач, бляхар, шліфувальник, плодовочевод, офіціант Ціна: не вказана |
|
![]() |
Курсику кухар, кондитер, сушист, піццеолі, пекар, бармен, барист Курсику кухар, кондитер, сушист, піццеолі, пекар, бармен, барист Ціна: не вказана |