За допомогою сервісу безкоштовних оголошень Ви можете швидко продати вже непотрібну або купити потрібну річ, запропонувати свої послуги або знайти потрібні Вам послуги. Для пошуку скористайтеся рубрикатором або формою пошуку.

Якщо Ви хочете швидко дізнатися про появу оголошення, що цікавить Вас, то створіть фільтри, які інформуватимуть Вас про його появу поштою або на сайті в спеціальному блоці.

Пошук

Рубрики пропозицій

Популярні товари

ПП флакони з поліпропілену та комплектуючі до них опт/дрібний опт ПП флакони з поліпропілену та комплектуючі до них опт/дрібний опт
Наша компанія є виробником флаконів, кришок та алюмінієвих ковпачків для фармацевтичної, косметичної, хімічної та ін. галузей. Одним з напрямків … 1 грн.
Пластикові флакони ПЕТ/ПП та комплектуючі до них (опт/дрібний опт) від виробника Пластикові флакони ПЕТ/ПП та комплектуючі до них (опт/дрібний опт) від виробника
"Доброго дня. Компанія «Статус», як виробник флаконів, алюмінієвих ковпачків та кришок, можемо запропоновувати вам найвигіднішу ціну на … 1 грн.
ПЕТ флакони і комплектуючі до них від виробника опт/дрібний опт ПЕТ флакони і комплектуючі до них від виробника опт/дрібний опт
Пропозиція від виробника. Пропонуємо ПЕТ-флакони ємністю 50, 100, 120, 200 мл. Горловина 20 мм та 28 мм у діаметрі. Контейнери 15 мл та 20 … 1 грн.
Останні пропозиції
1 грн.
1 грн.
1 грн.
1 грн.
1 грн.
не вказана
не вказана
не вказана
не вказана
25 000 грн.
28 грн.
200 грн.
190 грн.
4 850 €
5 грн.

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…