Лецитин комплекс: холін + міо-інозітол. Здорові серце та судини


viktor2011
Тип оголошення: продаж
Регіон:Украина, Киев
Продавець: viktor2011
Дата розміщення:09.05.2024
Ціна:389 грн.

Опис

Оптимальна упаковка на місячний курс відновлення організму після перенесеного грипу та ГРВІ, у складі комплексної терапії після інсультів та інфарктів, після прийому хімічних лікарських засобів, силових єдиноборств, інтенсивних тренувань.

•Унікальний комплекс ненасичених жирних кислот і фосфоліпідів соняшникового лецитину (фосфатидилхоліну, фосфатидилінозитолу, фосфатидилетаноламіну, фосфатидилсерину), холіну та інозитолу.
•Позитивно впливає на роботу серця та здоров'я судин, покращує мікроциркуляцію крові, сприяє зниженню ризику розвитку атеросклерозу та інших захворювань серцево-судинної системи.
•Активізує роботу мозку, сприяючи підвищенню пам’яті, покращенню мислення та запам’ятовування, ефективний в програмах корекції когнітивних порушень різного ступеня вираженості.
•Забезпечує живильну підтримку нервової системи, сприяє адаптації організму до стресів та підвищення психоемоційної стійкості організму. •Сприяє регуляції діяльності печінки, перешкоджає надмірному накопиченню в ній жиру. Нормалізує ліпідний обмін та рівень холестерину в крові.
Склад 1 капс.: лецитин (з насіння соняшнику) 450 мг не менше ніж 96% фосфоліпідів, холін (у формі
тартрату холіну) 50 мг, міо-інозитол 50 мг.

Детальніше +380-999-47-5670( Вайбер, Телеграм, Vodafone в Україні).

Фотографії

подивитися

Коментарі

1

10.05.24 08:59

Вас беспокоит печень и многое переапробовали Лецитин подсолнуха + Холин и инозитол на сегодня лучшее средство для здоровья вашей печени

Відповісти | з цитатою


 

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…