Вітаміни BIONET


Тип оголошення: продаж
Регіон:Украина, Запорожье
Продавець: Тетяна
Дата розміщення:21.04.2024
Ціна:966 грн.

Опис

Вітаміни BIONET у таблетках складаються з наступних основних компонентів: подрібнена суха м'якоть шипшини, інактивовані сухі пивні дріжджі, лактоза, кукурудзяний крохмаль.
Склад активнодіючих речовин в одній таблетці: вітамін С - 20мг, вітамін В1 - 0,017мг, В2 - 0,015мг, В3 - 0,163мг, В5 - 0,052мг, В6 - 0,011мг, фолієва кислота – 6 мкг, біотин - 0,3мкг.
Вітамінні таблетки виготовлені лише з екологічно чистої рослинної сировини.
Протипоказань та побічних дій не мають.
Вітаміни BIONET можна застосовувати від грудного віку і для дорослих.
Аскорбінова кислота - підвищує захисні сили організму, відіграє важливу роль у життєдіяльності організму, бере участь в окислювально-відновних процесах, вуглеводному обміні, згортання крові, в регенерації тканин, в утворенні стероїдних гормонів, в нормалізації проникності капілярів. Недолік чи відсутність вітаміну С призводить до розвитку цинги.
Вітамін В1 (тіамін) - виявляє загальнозміцнюючу дію, ефективний при шлунково-кишкових розладах, невритах, свербежі шкіри різної етіології, екземах, піодермії; здатний впливати на проведення нервового імпульсу в синапсах.
Вітамін В2 (рибофлавін) – бере участь у процесах вуглеводного, білкового, жирового обміну, відіграє важливу роль у підтримці нормальної зорової функції ока та синтезі гемоглобіну. Нестача вітаміну В2 викликає тріщини у кутах рота, хвороби шкіри, очей.
Вітамін ВЗ (вітамін РР) – покращує вуглеводний обмін, позитивно впливає на гемодинаміку, стан шкіри, системи травлення, нервової та ендокринної систем.
Вітамін В5 - пантотенова кислота, як складова коферменту А, відіграє ключову роль у метаболізмі вуглеводів, білків та жирів, і тому важлива для підтримки та відновлення всіх клітин тканин, а також вироблення клітинами енергії. Окрім участі вітаміну B5 в обміні білків, жирів та вуглеводів, він також бере участь у процесах ацетилювання та окислення, а також життєво важливих жирних кислот, ацетилхоліну, гістаміну, гемоглобіну та холестерину.
Вчені встановили, що пантотенова кислота здатна продовжувати життя на кілька років, вона допомагає боротися зі шкірними захворюваннями та сивиною.
Вітамін В6 (піридоксин) – відіграє роль в обміні речовин, необхідний для нормального функціонування центральної нервової системи.
Дозування:
дітям до 7 років – 1 таблетка на добу в три прийоми;
дітям з 7 до 14 років – по 2 таблетки на добу;
дітям після 14 років та дорослим по 1 таблетці 3 рази на день.
Профілактичний курс лікування 2 рази на рік (в осінньо-весняний період), лікувальний курс вітамінотерапії необхідний для відновлення балансу вітамінів при комплексному лікуванні будь-яких захворювань.
У нас ви можете придбати будь-яку продукцію компанії Bionet-Biosystem.
Тел. 096-800-50-19
Можливий дисконт.
Доставка по Києву, Запоріжжю, Кропивницькому та вантажоперевізниками по Україні.

Фотографії

подивитися

Коментарі

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…