Оголошення / Інші товари та послуги
![]() |
Озвучування роликів, реклами / Дикторське начитування текстів
Вітаю! Мене звати Сергій. Я – диктор, актор озвучування і дубляжу. Ціна: 500 грн. |
|
![]() |
Скорая компьютерная помощь по "удалёнке". Вся Украина. Без выходных.
Для получения услуги надо скачать программу AnyDesk Ціна: 350 грн. |
|
![]() |
Прискорення роботи комп'ютера, відновлення віддалених файлів. 0987305514 Прискорення роботи комп'ютера та Інтернету, відновлення віддалених файлів, блокування реклами та вірусів. Виїзд майстра та віддалена допомога. Ціна: 350 грн. |
|
![]() |
Восстановление данных после форматирования флешки. 0987305514
Після форматування флешки, карти пам'яті чи жорсткого диска пропадає важлива інформація. Ціна: 350 грн. |
|
![]() |
Лучший мастер для Вашего компьютера дистанционным способом. +380987305514
Опытный специалист дистанционно, без приезда к Вам, программой удаленного доступа обслужит Ваш компьютер. Ціна: 350 грн. |
|
![]() |
Швидка допомога комп'ютеру з виїздом додому та дистанційно Прискорення роботи комп'ютера, видалення вірусів та реклами, відновлення даних, комп'ютерні уроки, виїзд майстра додому та дистанційна допомога Ціна: 350 грн. |
|
![]() |
Бухгалтерские услуги для ФОП, сдача отчетов онлайн.
Бухгалтерские услуги для ФОП, предпринимателей, Ціна: 300 грн. |
|
![]() |
Ремонт телевизоров Черкассы Професійний ремонт телевизорів, мониторів, в Черкасах,гарантія на виконані роботи 6 міс,097-742-21-08,,093-381-91-33 Ціна: не вказана |
|
![]() |
Репетитор з математики
Шукаєте допомогу з математикою? Я пропоную індивідуальні заняття для учнів 5-11 класів. Ціна: 150 грн. |
|
![]() |
Очистка семян Оказываем услуги по очистке, доработке, калибровке, гравитации зерновых, бобовых, масличных семян. Подготовка семенного материала зерновых, Ціна: 1 грн. |