Оголошення / Інші товари та послуги / Послуги
|
Свадебное фото Одесса Незабываемая свадебная фотосессия. Фотосъёмка банкетов, праздников, рекламы, товаров и интерьера, студийная съёмка, фотосессия на выезде и другие Ціна: 900 грн. |
||
|
Ремонтные работы с трудноремонтруемыми (запущенными) помещениями (зданиями)
Ремонтные работы с трудноремонтруемыми (запущенными) помещениями (зданиями) - долгострой Ціна: не вказана |
||
|
Консультации по вопросам ЭКО-ремонта
Консультации по вопросам: Ціна: не вказана |
||
|
Кредити під заставу житла в Києві — швидко, прозоро. Кредит під заставу приватного будинку Київ. Швидка позика під заставу квартири без бюрократії. Гроші під заставу нерухомості на будь-які потреби. Ціна: 30 000 000 грн. |
||
|
Миття вікон та вітрин Київ - 093-593-8000
Миття вікон, вітрин та люстр — професійно і без розводів Ціна: 2 500 грн. |
||
|
Прибирання квартир і будинків Київ - 093-593-8000
Потрібна ідеальна чистота або регулярний порядок без зайвого клопоту? Ціна: 4 500 грн. |
||
|
Хімчистка килимів та м’яких меблів - 093-593-8000
Повернемо вашим меблям і килимам чистоту, свіжість та охайний вигляд. Ціна: 2 500 грн. |
||
|
> Таролог. Послуги таролога ВСЯ Україна | Таролог. Услуги таролога ВСЯ Украина
Послуги таролога з питань будь-яких життєвих ситуацій за допомогою карт Таро. Ціна: не вказана |
||
|
Авторський тантричний масаж для гармонії та відновлення Київ Мене звати Вікторія. Я понад 5 років практикую тантричний масаж та тілесні практики, навчаючись у провідних школах масажу України та проходячи Ціна: не вказана |
||
|
Авторський масаж для відновлення та краси Мене звати Аліна. Я понад 8 років працюю майстром масажу - ручного та апаратного. Мої сеанси -це простір, де тіло відпочиває, розслабляється і Ціна: не вказана |