Оголошення чи лот, яке Ви хотіли переглянути, більше не існує.
Оголошення / Інші товари та послуги / Послуги
|
Курси бухгалтер, манікюр, маляр, муляр, плиточник, токар, слюсар
Хочеш швидко здобути нову професію або підвищити кваліфікацію за найнижчою ціною в Україні? Ціна: не вказана |
||
|
Професійний масаж від Вікторії
Запрошую вас на сеанси масажу, що допоможуть відновити сили, розслабитися та подарувати гармонію тілу й душі. Ціна: 4 000 грн. |
||
|
Вишуканий масаж для чоловіків
Мене звати Вікторія. Я - частина команди Sensus, проєкту, де масаж стає мистецтвом відчуттів. Ціна: 4 000 грн. |
||
|
поліграфия, фотодизайн, тощо
• ФОТОДИЗАЙН Ціна: 10 грн. |
||
|
Репетитор 1-4 класів. Підготовка до школи. Вчитель - репетитор початкових класів. Індивідуальний підхід до кожної дитини, допомога у виконанні домашніх завдань, доступне і зрозуміле Ціна: не вказана |
||
|
Дуэт"КИЕВ" : Организация Праздников Элитное музыкальное сопровождение и ведение свадеб, корпоративов, юбилеев. Концертно-развлекательная программа с участием артистов и коллективов Ціна: не вказана |
||
|
Диктор, актор озвучування і дубляжу
Вітаю! Я – диктор, актор озвучування і дубляжу. Ціна: 500 грн. |
||
|
Лучший мастер для Вашего компьютера дистанционным способом. +380987305514
Опытный специалист дистанционно, без приезда к Вам, программой удаленного доступа обслужит Ваш компьютер. Ціна: 350 грн. |
||
|
Оцифровка-видеокассет-кинопленки-фотопле
Оцифровка видеокассет : в г Николаев на профессиональном оборудовании видео-студия выполнит: Ціна: 50 грн. |
||
|
Швидка допомога комп'ютеру з виїздом додому та дистанційно Прискорення роботи комп'ютера, видалення вірусів та реклами, відновлення даних, комп'ютерні уроки, виїзд майстра додому та дистанційна допомога Ціна: 350 грн. |