пневмотранспортер, зерномет, пневмонавантажувач


Тип оголошення: продаж
Регіон:Украина, Киев
Продавець: Олександр
Дата розміщення:19.04.2024
Ціна:4 850 €

Опис

Пропонуємо нагнітальні та всмоктувально-нагнітальні пневмотранспортери виробництва Польщі, Німеччини, Данії, Канади.
Пневмотранспортери Польща мають продуктивність від 4 до 35 т/год., в залежності від моделі. Застосовуються для транспортування (і водночас вентиляції) зерна, наповнення або розвантаження сховищ і складів. Відмінна риса: лояльна ціна.
Пневмотранспортери Німеччина служать для навантаження і розвантаження зернових культур. Пневмотранспортери Німеччина відрізняються високою якістю і довгим терміном служби. Їхня продуктивність від 4 до 31 т/год. Вони мають цілісний литий чавунний корпус і повністю герметичні з'єднання.
Пневмотранспортери Данія застосовуються при навантажувальних / розвантажувальних роботах. Управління транспортером здійснює одна людина. Є моделі, що працюють від електроприводу і є — від ВВП трактора. Пневмотранспортери Данія мають продуктивність від 40 до 120 т/год.
Пневмотранспортери Канада продуктивністю від 40 до 180 т/год, призначені для транспортування, розвантаження і завантаження зернових культур, пелет, гранул та ін. Вони можуть бути залучені на елеваторах, комбікормових заводах, зерносховищах, складах, для наповнення залізничних вагонів і портових контейнерів. За бажанням замовника, пневмотранспортери можуть працювати від електродвигуна, валу відбору потужності трактора (ВВП), бензинового або дизельного двигуна. Докладніше: https://agrokit.com.ua/ua/g384157-pnevmopogruzchiki-zernovyh

Фотографії

подивитися

Коментарі

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…