Вапорайзер AirVape XS GO


Тип оголошення: продаж
Регіон:Украина, Одесса
Продавець: Света
Дата розміщення:15.06.2024
Ціна:3 600 грн.

Опис

Для кого Вапорайзер AirVape XS GO?
AirVape Xs GO є чудовим вибором як для новачків, так і для досвідчених вейперів завдяки мінімальному розміру та високій продуктивності. У порівнянні зі своїм попередником, AirVape Xs, цей вейп має меншу, більш стриману форму, яка гарантовано поміщається у вашій долоні для максимального розсуду. Він простий у використанні, оскільки є лише одна кнопка керування та вибір із п’яти налаштувань температури на вибір. Отже, якщо ви шукаєте компактний випарник, який виробляє якісну пару без клопоту, AirVape Xs GO зробить вас задоволеними.

Компактний дизайн
Головною перевагою AirVape Xs GO є його вражаюче малий розмір. Він спеціально виготовлений, щоб поміститися практично в будь-яку кишеню чи гаманець, не відчуваючи важкості, і він важить лише 57 грамів, що дозволяє легко брати його з собою куди завгодно. Мундштук є магнітним, і його легко зняти, коли прийшов час для нового завантаження або для чищення.

Гібридне опалення
AirVape Xs GO використовує як конвекційне нагрівання (нагріте повітря), так і кондукційне нагрівання (нагрівання через контакт), що дозволяє вашим травам рівномірно нагріватися для максимальної ефективності. Поєднайте гібридне нагрівання з подвійною системою фільтрів, наявною як у мундштуку, так і в камері, і ви отримаєте вейп, який гарантовано створюватиме смачні та густі хмари пари щоразу. AirVape Xs GO може здатися маленьким, але він значно перевищує свою вагу.

Наскрізна технологія
Портативні випарники майже досягли тієї ж потужності, що й стаціонарні, але одним із попередніх недоліків був розряд батареї та необхідність чекати, поки вона зарядиться, перш ніж продовжувати сеанси. AirVape Xs GO вирішує цю проблему завдяки використанню наскрізної технології, тобто ви можете заряджати та використовувати цей вейп одночасно! Акумулятор має пристойну ємність (1200 мАг), тому вам, можливо, не доведеться використовувати його щодня, але дні, коли вам потрібно використовувати його, це порятунок.

Простий у використанні
AirVape Xs GO має одну кнопку для виконання всіх функцій, що робить його дуже хорошим вибором для початківців, яким можуть не знадобитися всі розширені функції, зазвичай включені в більш дорогі вейпи. Щоб зробити все ще простіше, цей вейп має вбудований інструмент для упаковки, тобто у вас завжди є можливість перемішати трави під час сеансу.

Ви можете вибрати одну з 5 попередньо встановлених температур (180, 190, 200, 207 і 215°C). Змінити та вибрати певну температуру надзвичайно просто за допомогою кнопки та не займе багато секунд. Однак, якщо вам подобається мати повний контроль над вибором температури вашого випарника, ви можете знайти AirVape Xs GO дещо обмеженим.

Тип нагріву:
Конвекція. Керамічна камера нагрівання. Прямий повітряний потік.

Особливості:
Розмір: 2,5 × 2,5 × 10,0 см
Вага: 57 г
Опалення: гібридне (конвекція+кондукція)
Час розігріву: 20 секунд
Джерело живлення: Акумулятор (1200 мАг)
Температура: від 180°C до 215°C
Виробник: AirVape
Гарантія: 3 роки+
Країна виробник: Китай
Що можна випаровувати?
Лише сухі трави.

Гарантія:
Всі вапорайзери, що продаються GoodMood Vaporizers, є справжніми і мають 1-річну гарантію на пристрій та 6-місячну гарантію на акумулятор. GoodMood Vaporizers – це український роздрібний продавець преміум-класу портативних випарників, домашніх випарників та витратних матеріалів для вапорайзерів. У нашому інтернет-магазині представлені найкращі бренди, такі як storz & bickel, pax, airistech, davinci, xmax, flowermate та інші. Ми постійно тестуємо нові моделі, щоб запропонувати вам найкраще зі світу вапорайзерів.

Що всередині коробки?
Випарник AirVape Xs GO
кабель USB
Засіб для очищення
Пакувальний інструмент
Екран
Посібник з експлуатації

Фотографії

подивитися

Коментарі

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…