Адвокат по кредитам, микрозаймам. Споры с банками. Надписи нотариуса


kspartners
Тип оголошення: попит
Регіон:Украина, Днепр
Спрашивает: kspartners
Дата розміщення:17.09.2024
Ціна:не вказана

Опис

Адвокат з питань кредитів, мікрозаймів. Спори з банками. Виконавчий напис нотаріуса.

Адвокатське об'єднання "Євгеній Стрижак та партнери" надає такі послуги:
• Адвокат з питань кредитів та мікрозаймів: захист інтересів позичальників у питаннях, пов’язаних із кредитами та мікрозаймами. Ми допоможемо оскаржити неправомірні дії кредиторів, переглянути умови договору, зменшити розмір заборгованості та уникнути штрафних санкцій. Консультації та правова підтримка у вирішенні кредитних спорів для надійного захисту ваших прав.
• Спори з банками: юридична допомога у вирішенні спорів з банківськими установами. Ми надаємо підтримку у питаннях повернення депозитів, оскарження кредитних договорів, реструктуризації боргів та інших конфліктних ситуацій з банками. Наші спеціалісти забезпечать ефективний захист ваших інтересів у суді та перед банківськими установами.
• Виконавчий напис нотаріуса: зіткнулися з виконавчим написом нотаріуса, який вважаєте неправомірним? Ми надамо правову підтримку в його оскарженні. Від ретельного аналізу вашої справи до представлення інтересів у суді — наші спеціалісти працюють для того, щоб захистити ваші права та майно від незаконних дій.

Консультацію можна отримати за номером телефону:
📞 +380 66 829 0203 з 09:00 до 18:00.
Ми знаходимося в центрі м. Дніпра.

З повагою, Адвокатське об'єднання "Євгеній Стрижак та партнери"

Фотографії

подивитися

Коментарі

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…