Регистрация, ликвидация, закрытие ООО, ФЛП, кведы, устав.


kspartners
Тип оголошення: попит
Регіон:Украина, Днепр
Спрашивает: kspartners
Дата розміщення:17.09.2024
Ціна:не вказана

Опис

Реєстрація, ліквідація, закриття ТОВ, ФОП, зміни відомостей про юридичну особу, КВЕД, статут.

Адвокатське об'єднання "ES PARTNERS" запрошує Вас до співпраці!
Чому обирають саме нас? Ми надаємо професійну, оперативну та конфіденційну допомогу у вирішенні правових питань без Вашої особистої участі, економлячи Ваші гроші та час. Повний супровід на всіх етапах процесу.

Надаємо послуги:
• Реєстрація ТОВ та ФОП: допоможемо зареєструвати товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) або фізичну особу-підприємця (ФОП) з урахуванням всіх законодавчих вимог. Надаємо консультації з підготовки необхідних документів, оформлення статуту та вибору відповідних видів економічної діяльності (КВЕД).
• Ліквідація та закриття ТОВ, ФОП: надаємо повний юридичний супровід у процесі ліквідації чи закриття підприємства. Ми допоможемо провести всі необхідні процедури, включаючи закриття рахунків, підготовку фінансових звітів, вирішення питань з податковою та іншими органами.
• Зміни відомостей про юридичну особу: консультуємо та допомагаємо вносити зміни до реєстраційних даних підприємства, зокрема зміну адреси, складу учасників, розміру статутного капіталу та інших ключових даних. Допомога у внесенні змін до переліку видів економічної діяльності (КВЕД) та оновленні статутних документів. Ми забезпечимо правильне оформлення всіх документів та їх своєчасну подачу до відповідних органів.

Консультацію можна отримати за номером телефону:
📞 +380 66 829 0203 з 09:00 до 18:00.
Ми знаходимося в центрі м. Дніпра.
З повагою, Адвокатське об'єднання "ES PARTNERS"

Фотографії

подивитися

Коментарі

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…