Чеська мова | Репетитор | Індивідуальні онлайн-уроки | Чеська

lozkom_lingua
Тип оголошення: пропозиція
Регіон:Чехия, Прага
Пропонує: lozkom_lingua
Дата розміщення:29.09.2026
Ціна:не вказана

Опис

Живете в Чехії або плануєте переїзд? Потрібна мова для вступу до університету, іспитів, роботи чи просто життя у Чехії? Я допоможу Вам думати й говорити чеською: впевнено і без страху помилитися.

Мене звати Маргарита. Я живу в Чехії 10 років, навчалась у Західночеському університеті на філологічній спеціальності (мова акредитації — чеська). Ще під час навчання почала викладати чеську мову у мовній школі в кабінеті та онлайн. Але! Для мене чеська — це не просто правила з підручника, а жива система для реального життя.

Що ви отримаєте на моїх заняттях:
- Жива мова: сучасна літературна чеська, можливо за необхідності роздивитися нюанси розмовної мови.
- Економія ваших коштів: Вам не треба додатково купувати підручники. Я надаю авторський підручник та всі аудіо/відео матеріали.
- Сучасна інтерактивна платформа (24/7): зручний доступ до всіх завдань та матеріалів в одному місці.
- Індивідуальний план: готуємось під Вашу ціль (іспит В2, університет, школа, співбесіда, побут).
- Пояснення Вашою рідною мовою: лише там, де це справді допомагає зрозуміти чеську логіку глибше.

Чого досягають мої учні:
Мої студенти успішно складають офіційні іспити на рівень B2, вступають до чеських університетів, знаходять кращу роботу та, головне, — позбавляються мовного бар'єра і починають жити повноцінним життям. Це все можливо завдяки їхньому безумовному старанню та моїй адаптованій програмі для українців — за умови регулярних занять Ви побачите сильний прогрес.

Формат та вартість:
• Онлайн-заняття через Google Meet + інтерактивна платформа.
• Тривалість: 55 хвилин.
• Вартість: 450 чеських крон (оплата на українську картку за актуальним курсом або на чеський рахунок).
• Вартість 1-го заняття: 300 чеських крон (оплачується лише у разі продовження навчання).

Давайте познайомимось!
Напишіть мені, щоб обговорити Вашу ситуацію та цілі. Це Вас ні до чого не зобов'язує, але допоможе зрозуміти, чи підходить Вам мій формат. Із радістю відповім на всі запитання.

Зв'язок через повідомлення на платформі або WhatsApp / Telegram / Viber:
+420 775 194 934 (Маргарита)

Для пошуку: чеська мова онлайн, чеська онлайн, репетитор з чеської мови, репетитор чеська, чеська для українців, чеська з нуля, чеська для дітей, підготовка до іспиту з чеської мови, чеська мова в Чехії, онлайн-уроки чеської, репетитор чешского

Коментарі

закрити Паспорт

Логін (Реєстрація):
Пароль:

Забув свій пароль…