Оголошення / Інші товари та послуги / Послуги / Інші послуги
|
Свадебное фото Одесса Незабываемая свадебная фотосессия. Фотосъёмка банкетов, праздников, рекламы, товаров и интерьера, студийная съёмка, фотосессия на выезде и другие Ціна: 900 грн. |
||
|
Дуэт"КИЕВ" : Организация Праздников Элитное музыкальное сопровождение и ведение свадеб, корпоративов, юбилеев. Концертно-развлекательная программа с участием артистов и коллективов Ціна: не вказана |
||
|
Майстриня масажу Амріта Я Амріта. Майстриня тілесних та духовних практик, гармонії й мистецтва дотику. Створюю простір, де можна розслабитися, відчути своє тіло та Ціна: 4 000 грн. |
||
|
Майстриня масажу Аліна (Київ) Я Аліна. Майстриня тілесних практик, жіночності та мистецтва дотику. Створюю простір, де чоловік може відпустити контроль, розслабитися, відчути Ціна: 4 000 грн. |
||
|
майстриня тілесно-орієнтованих та тантричних практик
Привіт, я Вікторія. Ціна: не вказана |
||
|
Догляд за лежачою жінкою після інсульту Потрібна доглядальниця за лежачою жінкою після інсульту 81 рік, графік роботи: півтори години вранці та півтори години у вечері. Місце Ціна: не вказана |
||
|
Ведущий - Тамада в Киеве Обаятельный Профессиональный ведущий с творческим подходом и чувством юмора,проведение праздников на русском,украинском языках любых тематик, Ціна: не вказана |
||
|
Домашний мастер Ремонт любой техники, любого оборудования, мебели, силовые работы,электрика,сантехника, доставка, установка, высотные работы, юридические Ціна: 100 грн. |